Avv Voetverzorging

Medisch Pedicure - Tilburg Reeshof

Hieronder kunt u de wol zeer voordelig bestellen!

 

Wol voor Voeten

 Comfortabele en beschermde voeten voor iedereen

Gebruik Wol voor Voeten voor het voorkomen of behandelen van pijnlijke voeten.
Bestel hier de meest natuurlijke schapenwol voor je voeten. De wol is op natuurlijke wijze gewassen, gekaard en gekamd en bezit nog de van nature aanwezige wolvet (lanoline).

Producten van schapenwol zijn voor de voeten comfortabel bij warmte en kou en aangenaam bij het dragen. Door de natuurlijke elasticiteit zal de voetenwol zich aanpassen aan de beweging van de voeten. Het vocht absorberend vermogen van de voetenwol maakt dat de voeten blijven ademen en je nooit een klam- en onprettig gevoel zal hebben. Wol voor voeten verzacht de huid en helpt drukplekken te voorkomen.

Schapenwollen sokken

Schapenwol heeft een zelfreinigend vermogen, waardoor het dragen van deze sokken helpt bij het voorkomen van nare luchtjes. Door de optimale vochtopname van wol krijgen schimmels en bacteriën geen kans. Dit is heel belangrijk voor mensen die last hebben van, of gevoelig zijn voor voetschimmel of ander infecties. Wollen sokken zijn dus ideaal voor dagelijks gebruik, maar zeker ook bijvoorbeeld voor wandelaars en skiërs.  

Wol voor Voeten

Gebruik plukjes voetenwol rondom de hiel en tussen de tenen, bij lange wandelingen, skiën of duursporten. Met de voetenwol van Wol voor Voeten kunt u klachten voorkomen en verlichten. Bijv: branderige voeten, koude en warme voeten, wintertenen, blauwe plekken en traumanagels, pijnlijke hielen en tenen met blaren of likdoorns.
Het geeft heerlijke verlichting bij drukplekken op bijvoorbeeld de kleine en grote teen.

Hoe gebruik je Wol voor Voeten?

🐑 zwemmers eczeem
Omdat wol vocht regulerend en antibacterieel is helpt het ondersteunend bij erge zweetvoeten en zwemmers eczeem.
Sla de wol om-en-om tussen de tenen. De tenen liggen nu vrij van elkaar, kunnen ventileren en vocht wordt door de wol opgenomen.
! Bij deze toepassing de wol iedere dag vervangen.

🐑 pijnlijke, blauwe of ingroeiende nagel

Neem een pluk wol. Draai deze om de pijnlijke teen.
De sokken zullen de wol op zijn plaats houden. Dit helpt om de druk te verlichten.
 


E-mailen
Bellen
Map
Info